Hiša · Prodaja
235.000€

Podrobnosti

V idiličnem obmorskem mestu Mali Kosi v Istri, iz Ljubljane oddaljenem le 170 km, prodamo hišo s čudovitim pogledom na morje. V bližini se nahaja znano turistično mesto Rabac s hoteli, restavracijami, prelepimi plažami in zalivi ter mesto Labin z znamenitim starim jedrom, restavracijami, trgovinami, tržnico in ribarnicami.

Uporabna površina hiše je 160 m2, parcela velikosti 504 m2 pa omogoča tudi prostor za večji bazen. Hiša je v 4. gradbeni fazi, kar omogoča novemu lastniku izvedbo zaključnih gradbenih del po lastnih željah.

Prednosti so kamnite terase s pogledom na morje, 4 parkirni prostori, 80 kubični hranilnik vode – deževnica, vodovodni in električni priključek. Več različnih stez in poti vodi do morja in majhnih skritih zalivov, kjer so možni privezi za barke.

Nepremičnina je vpisana v zemljiško knjigo in prosta vseh bremen. Ima vso potrebno gradbeno dokumentacijo, gradbeno dovoljenje in geodetski elaborat.

Možna je menjava za primerljivo nepremičnino na slovenski obali. Možnost dogovora tudi glede bližnje garaže in shrambe za orodje, ki pa ni predmet prodaje.

Lokacija

Ripenda Kosi, Hrvaška

Kontakt

Sporočilo je bilo uspešno poslano.

Podobne nepremičnine (11)